Het Clubblad

Paper Snake

Paper Snake is de naam van ons clubblad. Door middel van de Paper Snake informeren we de leden over het wel en wee van Cobra-minnend Nederland. De Paper Snake is gevuld met belevenissen, pubmeetings, ritten, technische tips en trucs, het bouwen van een Cobra en nog veel meer. In de evenementenkalender kunt u zien wat er allemaal te doen is op Cobra-gebied en nog veel meer. Goed bijhouden dus.

De Paper Snake wordt gemaakt voor en door de leden en komt 4 x per jaar uit, in Full Color. Met de tips en trucs kunnen de leden dan aan de slag om tijdens de winterstop hun Cobra’s nog verder te verfraaien. We proberen de covers zo fraai mogelijk te maken.

Als u iets te vertellen hebt over uw ervaringen met Cobra’s, schroom niet en stuur uw stukje naar de redactie. Natuurlijk kunt u uw stukje ook vergezellen met foto’s.

In de Paper Snake staan ook advertenties die iets met Cobra’s of met de eigenaren van doen hebben. Uw advertentie kan in kleur of in zwart.
Heeft u interesse in adverteren in onze Paper Snake, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen met de redactie of u stuurt een e-mail naar de redactie

Met vriendelijke groet,

Redactie CCN, Mark van Broekhoven

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op !

 

Via deze link kunt u oudere uitgaves van de Paper Snake downloaden :  Downloads van Paper Snakes

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.