Contact

Contact gegevens

De Cobra Club Nederland is bereikbaar via het volgende adres:

Club Nederland, p/a Erasstraat 53, 5171 VG Kaatsheuvel  

Tevens kunt u ons ook altijd bereiken via een van onze bestuursleden :

 Functie Naam Email
 Voorzitter  Mark van Broekhoven  Mail de  Voorzitter.  
 Secretaris  Cor Scheidon   Mail de  Secretaris.  
 Penningmeester  Ad van der Burgt   Mail de  Penningmeester. 
 Evenementen  Mickel Goossens   Mail de  Evenementen Coördinator. 
Redactie
PaperSnake
Lenie & Geert Weitering   Mail de  Redactie. 
Algemene Zaken Rocco Jansen  Mail Algemene Zaken. 
Technische Commissie Vacant  Mail de  Coördinator. 
Webmaster John  Mail de  Webmaster. 

Een gedachte over “Contact

 1. Geachte heer van Broekhoven,

  De afgelopen tijd heeft onze stichting mooie samenwerkingsverbanden opgebouwd met verschillende autoverenigingen. Uit ervaring is gebleken dat deze samenwerkingen hebben geleid tot leuke opdrachten voor onze leer-werkenden. Tijdens dat proces hebben we ook onderzoek gedaan naar de samenwerkingsmogelijkheden met andere autoverenigingen; zo kwamen we ook op jullie website terecht.

  Wij zijn Stichting MEO (Media en Ondersteuning): een leer-werkbedrijf voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld omdat ze een beperking hebben als autisme of ad(h)d. De jongeren doen bij ons werkervaring op in een leer-werktraject dat veelal bestaat uit drukwerk, grafische vormgeving, webdesign of online marketing. De samenwerkingen met non-profitorganisaties geven ons de kans om de jongeren te laten werken met échte opdrachten. De jongeren worden begeleid tijdens de opdrachten en ontwikkelen zich hierdoor tot een volwaardig medewerker. Hierdoor zijn zij uiteindelijk niet meer afhankelijk van een (Wajong-) uitkering.

  In nagenoeg alle gevallen realiseren wij voor onze klanten, naast een professionele uitstraling, ook een financiële besparing. Niet alleen vanwege het karakter van onze stichting, maar ook door de scherpe inkoop van drukwerk en verzending. Een voorbeeld: in het geval van jullie blad, Paper Snake, zou dit uit kunnen komen op €449,96,- voor het drukwerk. In de berekening ben ik uitgegaan van 250 exemplaren, in A4 formaat en 32 pagina’s. Uiteraard zijn deze variabelen aanpasbaar.

  Wellicht geeft deze informatie aanleiding om eens kennis te maken en te onderzoeken of onze stichting iets voor uw vereniging kan betekenen. Indien u eerst meer informatie wenst, stuur ik u graag vrijblijvend een informatiepakket toe. Voor het doorgeven van uw postadres of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via dit e-mailadres en onderstaande telefoonnummers. Ik kijk uit naar uw reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Max van der Burght
  Stichting MEO

  Email:
  Telefoon: (072) 511 49 67
  Sales: (072) 792 07 78
  Mobiel: (+31) 6-36340410

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.